Over mij

DAPHNE

De voortekenen voor het starten van mijn eigen adviesbureau met ervaring in de hotelbranche waren al vroeg duidelijk. Al sinds jonge leeftijd koester ik een passie voor hospitality en ondernemerschap. Op mijn tiende wist ik al dat ik in hotels wilde werken. Die droom lang geleden al uitgekomen en plaats gemaakt voor een nieuwe droom! Mijn passie voor hospitality overbrengen op een nieuwe generatie hospitality helden door mijn kennis en ervaring te delen.

Over mij

‘Een bijdrage leveren aan het succes en geluk van anderen zit in mijn bloed. Het creëren van een unieke ervaring of belevenis geeft mij een ultiem gevoel van voldoening. Door samen te werken met Daphne Beers Consultancy zullen jij en je team dit zelf ervaren en delen jullie mee in deze successen.’

Waar ben ik bekend mee?

ERVARINGEN

Hotels positioneren en structureren

In de afgelopen twintig jaar heb veel ervaring opgedaan op verschillende gebieden binnen de hospitality. Zo heb ik meerdere hotelopeningen begeleid. Voorbeelden hiervan zijn Crowne Plaza A’dam Zuid, QO Hotel en Office Hotel Nero. Ook heb ik een aantal herpositioneringen mogen ondersteunen, zoals het Crowne Plaza Porto en Kimpton De Witt. Ten slotte heb ik ook een aantal mooie herstructureringsprojecten voltooid bij onder andere The Student Hotel, Apollo Hotels en Leonardo Hotels.

Van strategie naar operatie

Mijn voornaamste bijdrage in deze projecten was dat ik de visie en strategie effectief kon vertalen in operationele doelen, werkzaamheden en processen binnen de commerciële afdelingen. Om vervolgens de samenwerkingsverbanden tussen afdelingen of hotels optimaal in te richten. Het trainen, coachen en begeleiden van de teams in kennisoverdracht waren de belangrijkste factoren voor het succesvol afronden van deze projecten.

Team- en resutlaatgericht werken gaan hand in hand

Ik heb ruime ervaring met het opzetten en uitwerken van revenue strategieën, van budgetteren, forecasten, prijsbeleid tot systeeminrichting opgedaan. Hierbij lag mijn kracht in het opzetten van  heldere doelen en de vertaalslag te maken naar concrete acties. Met deze aanpak begeleidde ik medewerkers, managers en teams naar resultaat gericht werken en denken. Daarnaast heb ik organisaties geholpen met systeem-implementaties middels projectgroepen en het leiden van RFP trajecten. Voorbeelden zijn OPERA, MEWS, centrale reservering systemen en Revenue Management Systemen.

Tijd voor koffie?

Dankzij de ervaring die ik opgedaan heb binnen markt leidende hotels en ketens is mijn expertise divers en uitgebreid. Hierdoor heb ik een brede portefeuille aan vaardigheden opgebouwd die ik met mijn adviesbureau graag breed inzet binnen de wereld van hospitality. Wil je meer weten over mijn achtergrond, expertise en wat ik voor jou en jouw team kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Ik drink graag een kop koffie om kennis te maken.

Wat zijn mijn kwaliteiten?

EXPERTISE

Persoonlijke ontwikkeling

INVESTEREN

Om up-to-date te zijn en blijvend waarde toe te kunnen voegen aan jouw organisatie, vind ik het belangrijk om in mezelf en mijn bedrijf te blijven investeren. Ik maak daarom veel tijd vrij voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van training & opleiding, het lezen van boeken en volgen van cursussen. Al deze kennis, scholing en tools pas ik toe in mijn opdrachten en geef ik zo door aan jouw medewerkers en organisatie.

Naast mijn eigen ontwikkeling vind ik het ook belangrijk om mijn kennis en expertise te delen met mensen die hiervoor zelf niet de mogelijkheid of toegang toe hebben. Daarom heb ik mij vrijwillig verbonden aan een aantal NPO’s & initiatieven. Dit is voor mij ook de ultieme manier om te leren en ontwikkelen.

Welk vraagstuk houd je wakker?

CONTACT

Neem contact met mij op om te kijken wat ik kan betekenen. Samen komen we zeker tot een oplossing om bedrijfsprocessen nog slimmer in te richten en de performance te verhogen.

Take the lead